Snart så ;)


Here we go!

Skönt med helg så man får vara på ragge längre idag! Har sovit ett tag med hjärtat så jag orkar vara vaken lite längre idag! Blev väckt av mamma när dom kom hem från Luleå , jag var snäll och klev upp och gjorde vårrullar till familjen. Fyfan va mätt jag är alltså! Ska nu ska jag och älskling snabbt fa och kolla på en bil och sen fa på stan för lite ragg!


Fina du !

Hejsan ! Nu är det så att jag inte har kunnat blogga idag , har mått alldeles för dåligt !! Men nu så! Började klockan 8 med tyska för första gången! Usch! Sen så rullade dagen på , slutade klockan halv 12 ! Rätt så härligt faktiskt! Satt kvar i skolan med Diana och gjorde nästan klart uppgiften vi fick i svenska :) sen så fick jag skjuts hem av min pojke , vilken gulleplutt alltså! Gjorde direkt korv och började må hur dåligt som helst efter det ! Men nu så är allt bättre när älskling kom hit och la sig här i sängen med mig ! Just nu så har han somnat vid mig , ska låta han göra de också för engångs skull :)


Jag älskar livet <3

Är ute med epan nu och har det mysigt! Har verkligen saknat att vara ute och ragga! Känner verkligen att allt är bra nu! Det är helt jävla sjukt hur glad jag är. För ett år sen var jag så jävla olycklig och klagade så jävla mycket på livet. Men nu så finns det fan ingenting att klaga på! Jag har min drömprins, jag är världens finaste vänner, min familj är så sjukt underbar, jag är nöjd med skolan jag är nöjd med precis allt! Om någon skulle komma och förstöra lyckan så skulle nog jag inte låta den personen leva! Fyfan jag älskar verkligen det jag har just nu <3


better

Åh vad trött jag är!
Är hos hjärtat nu och har packat mina saker som jag ska ha med mig hem! hade ju som sagt företagsekonomi, så farligt var det ju inte men hade mest ont i huvudet och kunde knappt koncentrera mig! Gustav slutade samtidigt som mig så jag slapp åka buss hem, skönt! Innan vi for hem så for vi till alanya och åt pizza, var jävla gott! Nu så ska vi troligtvis fara hem till mig och mysa på och kanske spela wow. 
Nu ska vi fa , puss!
 
min snygging ♥♥♥
 
 

Hahaha jag orkar inte !


Hål !!!!!!

Sitter just för tillfället i Älskling epa! Ska alldeles snart fa till frasses och beställa mat! Dock så är jag rätt så jävla mätt! Idag så började jag klockan åtta, sad but True ! Började dagen med historia , hade det i typ en halv timme sen så fick vi sluta , efter det så hade vi svenska men våran lärare kom inte så jag har haft hål sen vi slutade historian och har det ända tills ett då vi börjar med företagsekonomi !! Ska bli riktigt spännande faktiskt ! Annars så rullar allt på som vanligt , jag är glad och har det bra ! Skriver senare när jag har tid :)


min kärlek till dig är obeskrivlig

längtar efter dig gubben , snälla kom hit nu!
 

world of warcraft

sitter just för tillfället med min laptop och bloggar medans jag spelar på älsklings data!  känner mig som värsta spelnörden , lol ! har stoppat både min och älsklings datorer på uppdatering för wow. åhh va jag längtar tills den är klar så jag kan få spela, för det var riktigt längesen jag spelade! sist var typ in början av juni! aja, snart så är den klar! fyfan va jag ska spela !
 

Lil wayne ♥♥

 
 
en låt som är så sjukt jävla bra, älskar den!
Har den i huvudet 24/7 , lil wayne är helt klart en av dom bästa !

Jag lever!!

Har inte kunnat blogga på riktigt länge !! Men efter en uppdatering på mobilen , så funkade allt super bra igen! Har ju börjat skolan nu !! Så nu är det ekonomiprogrammet som gäller, trivs riktigt bra i min nya klass! Men sen i måndags så har jag börjat nio och sluta 11, så borde det fan alltid vara! Är även riktigt nöjd med mitt schema även om jag får mindre sovmorgon än dom andra !!! Hoppas verkligen på att dethär kommer bli ett toppen år ! Har även hunnit umgås med mina fina vänner en hel del!! Fan va glad jag är ! Just nu så leker verkligen livet !


Jag vet inte nåmer

Vet inte vad jag ska skriva ., är bara inte lycklig. Jag vill bara sova och glömma bort resten av världen, vilket inte kommer gå. Är inte ett dugg nervös över att börja på en ny skola och en ny klass. Jag är bara inte glad nåmer. Önskar bara allt var som vanligt.


Såååå trött!

Är hemma nu efter en massa resande! Vi åkte från hotellet där vid tolv ! Vid tre så gick planet till Sverige , usch ! Tog fyra jävla timmar och jag höll på att dö! När vi väl var framme i Luleå så väntade en tre timmars bilresa hem , woopidooo! Nu så är vi iallafall hemma, var just och tankade en dunk till epan, och så duktig som jag är så spillde jag bensin över handen när jag skulle hölls det i epan ! Så nu är min hand helt jävla torr och jävlig och jag är inte på humör! Nä nu ska jag packa upp det jag ska ha på mig i skolan, sen ska jag gå och sova!!


Hemma i Sverige nu!

Skriver när jag kommit hem pga mottagningen !


Packa packa packa!

Om några timmar så ska vi ju till flygplatsen ! Åhhh, har haft en underbar vecka här i Turkiet med älskling och hans fina familj! Den här resan har varit helt jävla perfekt, önskar bara vi hade kunnat stanna längre! Men imorgon så är det ju skolan som gäller, fyfan säger jag bara! Igår kväll så gick vi till stan efter middagen, tänkte slösa det sista lilla vi hade! Så älskling köpte ett fint mobilskal till mig! Tack älskling för att du har slösat så mycket pengar på mig och tack för att du tog med mig hit!! Nä nu ska jag fortsätta packa !


I want it now!

Var ju som sagt i alanya idag och kollade på delfinshow! Blev helt kär i dom där sälarna!! Och helt klart i delfinerna också! Just nu så är vi på resturang och ska äta! Ska bli gott för jag är riktigt jävla dö hungrig ! Idag ät ju sista dagen här, känns ganska då tråkigt. Vill stanna längre!! Nä nu ska jag sätta mig vid bordet och vänta på min feta pasta!


Delfinshow!

Sitter i bussen och nu så är det strax delfinshow som gäller! Ska bli kul ! Puss !


New in !

Har just kommit in nu, riktigt skönt faktiskt!! Fick med mig en lv börs , superfin var den! Passar jävla bra till min väska, hehe!! Ska strax gå och lägga oss framför Tvn men jag känner mest för att spela lite sims, så jag ska nog göra det! Imorgon så är det delfin show som gäller ! Ska bli kul! Men är väl lite halvt jobbigt att vi ska upp redan 8 och äta frukost! Säger nog hejdå nu , kyss <3


Far ut nu!

Ska på stan nu på en stund, ska kolla om jag hittar nån fin t-shirt eller nå linne! Ska bli trevligt att mörda fötter en stund! Idag så har jag och älskling mest bara Chillat! Har varit alldeles för trött för att gå till poolen idag så efter lunchen så for vi till havet , imorgon så ska vi förhoppningsvis åka sån där luft sak! Hooooppas!!!! Nu så orkar jag inte skriva nåmer !! Skriver sen när vi kommer in på hotellrummet,kyss!


Jag vill inte!

Var ju frukost för en stund sen , sitter nu på hotellrummet och chillar! Ska väl säkert ner till poolen på en stund! Som vanligt , är ganska så trött just nu så det hade inte suttit så fel att få ta en tupplur. Somnade på soffan inatt men klockan halv tre så orkade jag dra mig och älskling till sängen! Nu ska jag börja göra mig i ordning ! Saknar min lilla epa där hemma !<3


Leopard converse !

Kom hem från stan för en stund sen , fick med mig leopard converse och en lv väska! Vart super nöjd! Äntligen så har jag en fin väska till datan !! Nu så ligger jag och älskling i soffa och myser framför MTV med chips och en cola zero! Åhh va skönt efter att ha gått jättelänge ! Puss på er alla som orkar läsa min fettoblogg !!


Middag!

Nu ska vi äta middag och ha det mysigt !!


Vi har det så jävla bra ;)

Har varit och myst vid poolen en hel del idag så jag har inte haft nån tid att blogga alltså! Just nu så ligger jag och älskling på hotellrummet och myser, själv så hoppas jag på att det är mat snart. Hehe har varit jättetjock under hela resan!! Bara typ druckit cola och tagit hur mycket mat som helst, men vad ska man göra när det är buffé frukost , lunch och middag ;) älskar att vara här ,;)


Men Fuck off !

Drog en sväng på stan , där åt vi på en trevlig resturang! Tog jävla länge innan vi fick maten , men det var väl okej! Efter så drog vi en sväng på stan, där jag stoppade i nytt löshår! Fyfan va skönt med sånt som sitter fast i håret så man slipper bängla med clips varje morgon!! Så jag är nöjd jävla nöjd asså! Nu nu ska jag på toa och sen ska jag mysa med min pojke !! Bjuder på en förebild och en efterbild!


Jag orkar inte tänka

Vet inte vad jag ska skriva , är ganska så tankspridd. Jag har det så jävla bra här, jag vill vara här föralltid och slippa alla jävla problem. Allt är som en jävla dröm här och det är bara så jävla skönt här! Idag så har vi varit vid poolen och bada och sen så for vi ner till havet och myste hur länge som helst, har fått så mycket färg!!:) nu är jag och älskling ny duschade och vi Chillar i sängen! Senare så ska vi gå in till stan och käka och shoppa :) ska bli bra för det var allt jag gnällde om igår , heheh ;)


Vi är heta

Åhhh så kul vi har för tillfället!!


Livet är orättvist!

Kom just in på hotellrummet efter en lång jävla promenad på hotell området! Var hur mysigt som helst dock lite jobbigt! Tog många fina bilder men tyvärr med systemkameran så dom lägger jag upp när vi kommer hem! Fick dessutom en söt vän här! Världens sötaste misse men världens vackraste ögon som var såååååå stora! Vart så kär i han, älskar ju som sagt djur! Så när jag ser ett hemlöst djur här eller ett djur som är skadat så dör alltid en liten bit av mig! Det är det hemskaste jag vet :"( önskar man kunde rädda alla små sötnosar som inte har något hem !!


Mys

Har haft nudelmys för ett tag sen, nu så sitter jag själv ute på balkongen och njuter av värmen. Är jättemysigt här i turkiet! Önskar vi kunde stanna här längre än en vecka!!!


Fat girl

Har alldeles just käkat middag och är hur jävla mätt som helst! Så nu så ligger jag här död på en jävla kudde! Houff! Idag så har vi som mest bara solat och badat i poolen! Vet inte vad vi ska göra nu men sova hade inte suttit fel!!


Love

Sitter just nu vid poolen och solar, fyfan kärlek till vädret här!!!!


Aj aj aj

Åhhh äntligen så är vi på hotellrummet igen!!! Efter att ha varit på stan och virrat jätte jätte jättelänge !! Har extremt ont i fötterna och har redan tappat 3 naglar!! Nu ska vi sova för vi är supertrötta!! Uppdaterar säkert imorgon !:)


Turkiet!!!

Sitter just nu och bloggar från Turkiet , yeah! Kunde ju inte blogga på hela dagen igår pga att mobilen dog och vi flög ju 8 från Luleå, resan hit var inte så jäkla kul med tanke på köttskallen som att framför . Efter flygresan så var det en timmes bussresa , somnade direkt! Var så mysigt för älskling höll på med min hals:) somnade ca 4 på natten och vaknade ganska så jävla tidigt imorse ! Åt god frukost och sen så var det pool häng som gällde :) var riktigt mysigt, sen så åt vi igen och sen så for vi till havet och badade! Var så himla skönt där !!! Även om jag brände fötterna i sanden , har även hunnit få en massa färg idag! Nu ska snart äta igen och sen så får vi ju se vad som händer !!:)


Not today!

Kommer inte skriva så mycket idag, är både stressad och nervös! Om nån minut så börjar vi fara mot luleå och sen på kvällen bär det av till Turkiet! Har dessutom alldeles precis fixat naglarna!!


Är inte något du tror jag är!

Jag är såhär trött!!! Vill sova men icket, det får jag inte! Var ju som sagt på kräftskiva idag, var riktigt trevligt faktiskt! Sen efter så har jag och älskling kört mellan Gällivare och kullen hela tiden! Vi har även hunnit tjafsa en stund, tur att min älskling är så söt med sina valpögon och kan få mig att le när som helst! Nu så är vi under pdäcket med massa folk men jag vill då bara fa hem och sova!!


I dont give a shit !

Sitter just för tillfället i min bil , orkade inte stå ute! Älskling håller på att slanga från min bil, lät ju kul ! Eller? Aja det får vara, får ändå mina bensin pengar nu på måndag! Är ganska så trött faktiskt, gjorde en snabb packning imorse! Slängde bara i massa kläder i väskan och sen så hämtade älskling mig! Vet inte vad som kommer hända ni fram till kräftskivan, blir väl säkert att mysa och kolla film som vanligt eller så far vi kanske på stan en sväng , vi ser ju ! Mina fina, åhh va det kommer tråkigt utan er!


Taggad!

Vaknade för ett tag sen, egentligen så skulle älskling komma hit nio men tyvärr så gick det inte så bra! Båda somnade om efter alarmet! Duktigt! Nu så ligger jag iallafall och väntar på att älskling ska komma hit! Så idag ska vi packa och fa på kräftskiva och imorgon så drar vi till Turkiet !! Woooopwooooop! Den som kommer och förstör humör nu, får en jävla flagstång upp körd i ens näsborren!


I just want 2 sleep!

Kan inte sova, har försökt sova och det går fan inte! Har till och med hunnit kolla The amazing spiderman, den var enormt bra, gillade den bättre än dom andra spiderman filmerna!! Aa men nu så ligger jag ensam och smsar med min prins, kan som säga att om han var här så hade jag somnat direkt.,


älskling....

du är så enormt vacker♥♥


Önskar du var här!

Ikväll så myser jag alldeles ensam , fan va tråkigt! Aja skulle börja packa nu , men orkar inte! Det Får bli morgon dagens sysselsättning ! Sen så ska jag ju på kräftskiva imorgon hos gustavs pappa, ska bli riktigt kul faktiskt !:)


Love you guys!

Var som sagt med Maja och Alex idag, fyfan alltså! Dom tjejerna kan verkligen få mig på humör! Har skrattat så sjukt jävla mycket idag! Vi möttes upp på stan där vid halv 2, gick direkt på mds och åt! Sen så har vi varit på stan en sväng, och sen så gick vi vidare till Coop, dollar och Ica! Vandrade en långstund där och sen så kom älskling och hämtade oss! Vi for och grillade i parken i kullen och hade sjukt jävla kul alltså ! Nä nu är jag påväg hem, jobbigt. Hade iallafall en underbar dag! Tack tjejer!


Tack för gårdagen!

Alexndra , Malin , Frida , Mira , Jesper , Irya och Diana ! Hade så enormt kul med er igår , sånna dagar behövs!


2 days left!

Helt jävla sjukt att det bara är 2 dagar kvar! Jag är såååååååhääääääääääääääääääääääär taggad!!!


I väntan på två snyggingar

Vaknade för en stund sen, ska alldeles strax börja fixa mig och sen så ska jag fara in till stan för att umgås med mina fina flickor, Alex och Maja! Just nu så är jag väldans trött så jag orkar inte kliva upp! Hehehh medans så är min pojke ute och slangar bensin från sin epa till min ! Haahhaahahahha! Igår kväll när vi kom till stan så blev det ju några varv på stan sen så for jag , älskling , Monique och jenko till kullen och bara var där! Var ju mysigt men var ganska trött då så jag velade som mest fa hem och sova! Och efter ett tag så fick jag! :) somnade nästan direkt vi kom hem! Nä nu ska jag mysa en stund med min prins <3


You are so fucking amazing!

Idag har jag varit med massa underbara! For till hakkas redan halv 2 skulle jag tro, vid tre så kom Alex, Diana, Irya och Malin till mig! For direkt till affären och sen till Malin, där lagade vi tacos och hade så jävla trevligt! For sen till nå ställe och bada, jobbigt som fan med tanke på alla knott och mygg! Tog ett dopp sen så orkade jag inte med dom jävla knotten!! Tog hejdå av Malin och Irya som ska flytta , sen så var det bara att fara hem och packa och sen mot gve, och nu så är vi på stan! Finfint , <3


Kan inte bli bättre !

Idag vill jag inte blogga nå mycket, idag så ska jag umgås med mina underbara vänner!!!


Kan inte bli bättre !

Idag vill jag inte blogga nå mycket, idag så ska jag umgås med mina underbara vänner!!!


My love!


Spel sugen!

Känns ganska så jävla trist att vi inte har någon wowtid för tillfället! Saknar det sjukt mycket , får väl tröstspela Sims en stund innan vi far ut :)


Glänser som aldrig förr!

Kom alldeles precis in , har varit ute och tvättat epan , passade till och med på att rensa den och dammsuga den! Men fyfan vad varmt det var ute!! Höll på att dö! Men tur så hade jag lilla Alice som hjälpte mig en stund! Vilken gullunge! Ska snart fara hem och gratta mamma!! Får bara hoppas på att min snygging snabbar sig i duschen så vi kan fa snart ! Ska sminka mig nu, puss bloggen!
En bild på innan jag börja tvätta och bild när jag var färdig <3


Grattis fina mamma <3

Gårdagen blev trots allt mycket bättre! Vi for ju och snurra på stan en massa som vanligt !! Sen så kom dom andra till stan och var sociala , vart inte lika drygt då! Satt och pratade en massa med folk och Monique försökte sig på att få ut mina tovor! Hahhahah gick faktiskt lite!!
Sen så for vi hem , hade så jäkla ont i huvudet så jag gick och la mig direkt!!
Nu idag så är det ju mammas födelsedag, grattis mamma <3


Its not The same without you .,

Sitter i epan som vanligt, inte så kul. Är faktiskt lite sugen på att åka hem och äta popcorn. Hoppas vi åker på ett tag så jag slipper bli uppäten av myggen ! Åhh hejdå !!


Sååååååååå kul...

Såhär kul har jag just nu!!


Duktig tjej!

Ojojoj här glömmer man visst att blogga! Igår kväll så har jag väl haft fullt upp med att få soppatorsk och äta popcorn, så det vart inte så mycket tid till att blogga! Just nu så ligger jag ensam i sängen efter fett mycket tacos till middag! Vaknade faktiskt tidigt imorse , klockan 10!! Så vid två duschade jag mig och fixade mig och sen så gick jag och älskling en vända på stan och sen så följde han mig till moppekursen! Tänk vilken fin prins man har! Drog hem direkt efter och nu så ligger jag här., och dör ., och vill kunna köra epa!!


I Need some love .,, or chips!!

Ligger i sängen , är trött som bara den ! Jag tvingade min pojke att köra hem tidigt igår så jag kunde få sova, så när vi var hemma så höll han på att smeka min hals (älskar det!!!!) i ca fem minuter och jag somnade direkt efter! Somnade till och med i bilen påväg hem innan det , så jag var nog rätt så jävla trött! Ska snart kliva upp så vi kan äta och sen kanske fa och kolla på badbyxor om vi hinner det!
En söt bild på en glad Bamse som vela mysa med mig igår när jag kom hem <3


Sjukt !!!

Va jag längtar!!!!!! Hoppas dom här dagarna går snabbt !!


I want it!

Är ute med epan, var alldeles just uppe på dundret med Tobbe och Linda. Kan ju som säga att det var sjukt fin utsikt! Nu är vi påväg in till stan igen, ska nog fara hem om en liten stund! Är rätt så jävla trött! Måste vakna tidigt imorgon, ska försöka hitta badbyxor till min kräsna pojkvän! Och sen så blir det moppekurs, yay va kul..blir nog en tupplur i epan nu!


Sååååååhär trött!

Är såhär trött ,. Somnar snart i epan .,
Hade inte suttit fel med dehär nu ..,,


I like 2 cuddle

Är hur jävla trötter som helst! Har sovit till halv 2 , är fortfarande trött! Helt sjukt brukar ju oftast inte kunna sova längre än 12!! Aja nu ska jag och älskling kolla : det regnar köttbullar! Idag fick jag välja film !! Kan ju även passa på att säga att efter att vi hade hämtat jompa och frida från tjotti så hade var vi ju så dumma att vi lämnade våran bil hemma hos älskling så när vi lämnade dom så var vi tvunga att gå hem så på vägen hem så tappade jag mobilen så baksidan sprack! Woopidoo ..


Livrädd!

Hej , jag är hur trött som helst! Är påväg till tjotti, är hur mörkt som helst!! Och har inge helljus! Så jag är ungefär sååååååååååååååååååååååhär rädd!!! Aja , kyss på er.


Soo True ;)


Det hände en grej .,

Hittade en bit sandpapper i Monique's epa så jag passade på!! Byxorna var ändå för småa så det gör ju inget !;)


Sweet !

Ska alldeles strax fara till tjotti med Fridas epa och sen köra hem den därifrån, just nu så sitter jag och väntar på att min prins ska komma ut till bilen så vi kan åka !! Ska sen så kommer väl kvällen mest bestå av massa epa ragg och morot och dipp mys!!! Hihi love life! Puss mina kära bloggläsare <3
Wooopidoo kan inget annat än längta till måndag, då jag ska på min första moppekurs.,,, vill inte gå själv ! Önskar det fanns nån snäll själ där ute som hade vilka följa :"(<3


Söta jävlar !

Orkade ju aldrig blogga igår , for hem för första gången på en hel vecka nu! Så jag velade som mest bara umgås med mamma, och det gjorde jag ! Ända till klockan 9 för då for jag och älskling ut på stan med epan , hjärtat överraskade mig med chips och cola! Vilken Sötnos! Redan vi 11 så for vi hem och myste framför en film, space dogs! Hhahahh den sög. Men vi somnade tidigt trots att folk ringde oss hela jävla tiden ! Nu imorse så vaknade jag vid halv 7 , men klev upp först vid 9 och gjorde frukost! Tänkte dra igång en film och vänta på att vi ska äta nångång!! Såhär söta är vi för tillfället !!


Dundretmys.

Väntar på att Gustav och Kevin ska bli klara så vi kan fa hem ! Är väldans sugen på att sova ! Idag så har vi ju hunnit va på stan, sen fa upp till dundret med fint folk! Nu så är vi påväg hem, vi vart stannade för en stund sen! Var inte så farligt faktiskt , snälla poliser för en gångs skull! Next stop; home !!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2716432/images/2012/pic_207684683.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2716432/images/2012/pic_207684684.jpg" class="image">


Problem ?

Helt jävla sjukt att klockan redan är 9 ?? Dagen har varit fin och lugn, direkt vi klev upp så gjorde jag en tårta åt alice! Som faktiskt blev riktigt bra! Sen så har Alice haft kalas , Hojj vilken gullig unge alltså !! Hon fick en studsmatta som Gustav och Kevin byggde ihop, själv så gick jag och sminkade mig och nu är vi påväg o tanka och sen så ska vi ut på stan! Har inte heller varit hemma på en vecka nu, men tänker inte heller fa hem föränn min mamma vill ha mig där! Aja nu : ut och ragga <3


Gårdagen

Gårdagen så orkade jag ju inte skriva så mycket. Har varit på stan som vanligt med epan, och har tänkt hur mycket som helst på rebecca. Så jag orkade inte blogga kände mig alldeles för deprimerad. Aja idag ska jag och älskling fixa saker till Alice kalas! Ska bli kul, ska göra tårta nu , puss alla fina!
Dom här goa filurerna var jag med igår <3


Idag saknar jag dig extra mycket .,

Bästavän som har stannat med mig vad som än har hänt, ända sen dagis. Fan du skulle bara veta hur mycket jag saknar dig Rebecca.


Never ever!

Ojojoj här har man glömt att skriva! Vaknade iallafall för ett bra tag sen! Gjorde frukost åt mig och älskling, medans han gjorde kladdkaka! Vart riktigt god, vi sitter iallafall och väntar på grädde så man kan äta den! Går inte att äta kladdkaka utan grädde , thats it!! Har till och med hunnit duscha! Nu så är Kevin här så pojkarna sitter och spelar medans jag ligger rastlös i sängen och har tråkigt! Åhh :( hejdå.


Fetaost och tomater !!!!

Äntligen hemma hos älskling! Eller har varit det ett tag! Men sitter som vanligt nere och fikar och gosar med Bamse ! Lyxade till det lite för mig och gjorde tomater och fetaost, det bästa som finns !! Nä nu ska jag äta, bjuder på några bilder från idag !


11 dagar kvar!

Snaaaaaaart sååå!


Pink for The win !

Nu börjar det ju se bra ut, allt rosa! Nu fattas bara några fina kuddar som jag har hemma och tyget som jag ska ha på dörrarna ska snart köpas in , kan inte bestämma mig ifall jag ska ha rosa eller svart !! När de är klart så är inredning helt klar, sen så ska det bara in massa fina lysslingor och sånt !:D nä nu ska vi på stan , whoohoo ! Puss mina mina


No , its not pretty.

Vi fick tillslut lite bensin så vi kunde fa och äta, och då fick vi äta tacos!! Yay!
Sen så har vi bara farit runt och massa! Nu så är vi hemma hos älskling och väntar på att Kevin ska komma hem så vi får hälsa på han ! Nä nu ska jag nog mysa lite med Bamse medans älskling håller på med hans nya tuta!;)


Fel att visa ???

Skitkul, har lyckats få soppatorsk med epan. Woooopidoo säger jag bara! Sitter just för tillfället i epan och dör. Är riktigt hungrig och skulle faktiskt fa och äta just innan vi var tvungna att stanna! Snart får vi bensin , men såhär känner jag när inte den vill visa när man får slut på bensin!


Wannabe Rihanna?

Hhahahh , hittade en bild på Rihanna som påminde mig om mitt fina röda hår på balen! Visst saknar jag färgen och den var ju superfin! Men det vart jobbigt i längden, det blev dyrt och den fina färgen försvann på bara på några veckor! Så jag säger bara en sak : aldrig igen!


All day!

Hojj är rätt så trött faktiskt ! Kom hem för ett tag sen och fikade, ska säkert strax sätta igång en film och somna till den! Och nu inatt så hoppas jag på att inte få ett jävla myggbet på läppen igen! Idag så har vi ju som sagt bara fixat i epan och så har vi kört på stan nästan hela dagen! Har umgåtts med jättefina människor idag ! Så dagen har varit så gott som perfekt ! Nä nu ska jag stänga mina bruna ögon , Gonatt <3


Resultatet;

På hur det blev efter när dom hade limmat vingen, hahahah måst ha tejpen ett tag till så det ska fästa osv! Men fick en snygg bakrutedekal på köpet ;) snygt eller vad ?;)


Behövs massa fix på den här jäveln!

Svullnaden på läppen har iallafall gått ner! Tur det, annars hade man ju fått se ut som en anka hela dagen!! Just nu så står vi utanför Linus hus och håller på att fixa vingen där bak som jag råkade dra lös, hehe såklart! Nu så håller den ju nästan på att bli hel igen ! Finns dock många många saker som behövs göras! Tex . Lacka framkjolen (hade vela lacka om hela bilen, men blir alldeles för dyrt) sen så måste jag byta en spegel, fixa handsfacket, stoppa tyg på dörrarna och kanske byta alla svarta lister till krom lister. Då jävlar blir han fin! Just nu så är jag väldigt hungrig, blir väl att fara hem snart och äta ! Åhh va gott med massa maaaat! <3


Pink !

Direkt när jag och älskling vakna så gick vi direkt ut på gården och började fixa med min epa! Så nu så har vi hunnit stoppa fast framkjolen, lacka lister och sånt rosa, byta lampor osv! Det vart faktiskt bra! Även om framkjolen ser lite risigt ut så ser det ju ändå bättre ut! Nä nu är vi ute på stan och åker , wuuupwuuup!


Misslyckad läppförstoring ?

Ser ut som det iallafall.. Skit kul att man vaknar upp med världens fetaste jävla ankläpp?? Vafan Lixom !! Som ser ju ut som att jag har försökt mig på botox men misslyckats!! Snygga läppar ? Vad hände igår natt egentligen ?????


Svårare än vad man kunde tro

Var ju som sagt på nolia idag, hade tyvärr inte så jättekul för jag och älskling orkade inte gå och kolla så mycket , dels på grund av mina taxben. Så vi han bara kolla på husvagnar (som jag blev kära i !! Konstigt nog, men dom såg ju så underbart mysiga ut!) så resten av tiden så satt vi typ på en sten och pratade, men det var varmt och skönt så det var faktiskt rätt så mysigt att sitta på en sten och äta munkar ! Vi for på Max och åt och sen tillbaka till campingen för lite mys på stranden! Sen så for vi hemåt! Klockan 1 så var vi hemma och då började vi direkt att fixa mina lysen som slutade fungera i torsdags! Lyckligtvis så har jag världens finaste pojke som är så jävla duktig och fixa det! Tog ju 2 timmar , och det var jävligt jobbigt att försöka sig på att koppla ihop dom där jävla kablarna! Men min fina fixade det och nu så kan vi ta det lugnt och bara vänta på att nästa problem kommer !! Nu ska vi fortsätta kolla Harry Potter , ja jag lät Gustav välja! Hahhahah! Imorgon så ska det sprayas om i epan och byta lampor i den ! Ska bli jättebra, Gonatt alla fina !


Blev en snabbis på biltema igen

Nu ska det sprayas om i epan , hihi ;)


7 månader med världens underbaraste

Ides ju inte skriva igår eftersom att jag vela umgås med min älskling så mycket som möjligt! Så igår så gick vi och bada, och hade riktigt kul! Sen så har vi myst i husvagnen, efter klockan tolv så var det fyrverkerier från lk som man kunde se från stranden på campingen! Så vi satt på stranden och kollade på det , och så kom vi på att idag är våran 7 månaders dag! Älskar dig gubben! Nu så håller vi på att packa , vi ska iväg på nolia i Piteå och sen ska vi hem och fixa på våra epor <3


Shopping.

Var ju som sagt på storheden! Fick med mig xenonlook till min epa och en aux kabel , och så köpte jag ett linne.
Kändes bra att få slösa lite pengar! Nä nu orkar jag inte blogga nåmer, massa tjorv som vanligt. Jävla röv liv . Kan ta sig.


Mot storheden .

Är ju i Luleå nu, och har ju varit hör sen igår ., gårdagen va tjorvig så jag hade ingen som helst lust att blogga! Men nu är vi iallafall påväg till storheden! Ska på biltema och köpa massa fina saker till epan <3
Snygg jag är idag , hade ingen plattång så jag ser ut som ett får i håret., blä. Hejdå.


Ännu mer bilåkande!

Har inte kunnat blogga på hela kvällen med tanke på att mitt batteri var väldigt lågt. Men klockan 2 på natten så kom vi hem! Men helt ärligt så var det inte så jättefarligt att åka ändå från Piteå med epa! När vi väl kom till Jokkmokk så hade våra fina vänner kommit dit för att möta upp oss! Så gulligt av dom! Men när vi väl var påväg hem så drog dom ifrån för min epa är ju nästan helt laglig! Så woopidoo! Vi blev lämnade ensam och då Så hände något med lysena, så vi blev ståendes en stund! Men kom ju hem tillslut !! Men nu så är vi påväg till Luleå med min prins och hans familj, ska vara där hela helgen ! Ska bli riktigt mysigt ! Ska även hinna på biltema för att köpa något fint till min pärla <3


Påväg hem..

Äntligen har jag fått min pärla, dock så fanns det ju vissa saker som såg lite smått risiga ut men det får vi väl ta och fixa , framkjolen ska lackas så tyvärr så är inte den på., så rätt så ful ut men det duger väl, funderar starkt på att stoppa på den även om den inte är lackad än! Men men det får vara! Nu så sitter vi ju i den och är påväg hem, kommer ta ett bra tag!! Aja får väl hoppas på att tiden går snabbare när jag och älskling har allsång !;) är hungrig , så nästa stopp blir Älvsbyn för lite mat !;)


Im on my way .

Är påväg mot Piteå nu efter massa jävla tjorv ! Känns lagomt kul att det är typ 3 timmar och 40 min kvar , tills vi är framme! Och ännu bättre vi ska köra den till Gällivare vilket kommer bli 10 timmar ! Fy va kul!


Omfg för tidigt för mig!

Klockan är ca 9 ? Och jag är vaken ? Ja halvt iallafall, sitter i bilen påväg hem just nu! Pappa ringde och väckte mig för någon minut sen sa att han stod utanför huset, tyvärr så sov jag ju hos Gustav ! Så nu snart ska vi hämta ut lite pengar. Sen så tror jag att jag vill säga godnatt..


Såklart!

Menade : om kjolen kommer imorgon , men tyvärr så vill inte den här mobilen som mig !!!!!


Vart det snyggt Johan ?;)

Lol , rubriken !! Har helt glömt att blogga, men hela dagen har bestått av att åka epa! Har varit riktigt trevligt iallafall! Umgåtts med grymt snälla människor ! Vart på statoil ett bra tag , sen så for vi till kullen för att Chilla , men for nästan direkt hem! Så nu så sitter jag och älskling och äter kvällsfika! För mig så blev det juice och melon ! Fan så gott alltså ! Snart ska vi kolla nån film , blir säkert Harry Potter om älskling får välja ! Hahhahah ! Men ska iallafall upp tidigt på morgon , blir kanske att hämta epan om den kommer! Hoppas !!!!!!!!!! Gonatt alla fina som orkar läsa min jätteintressanta blogg!


Fuuuuck.

Redan tappat bort en av mina fina öronhängen :"( Fuck it.


Just don't forget it !


Vet inte vad man ska tro.

Sitter än en gång i epan. På stan som vanligt! Sitter och fetar mig med chips , jao. Hoppas på min epa blir klar nu idag , så vi får fa och hämta den imorgon ! Annars så blir det ju inte förän nästa vecka., då blir jag sur , hehe! Aja vi ser ju hur ser ju hur det blir , orkar inte skriva nåmer , för har inte så mycket att skriva ! Puss .


Jag vill ha mat!

Hhahahha så söt min pojke är när han bloggar! Men nu så har vi iallafall vaknat, hade tänkt göra riktig mat idag, vilket jag och älskling inte har ätit på ett tag! Sen lite senare så ska jag hinna gå på stan med patricia! Ska bli trevligt!:)
Nä nu ska vi göra mat , puss !
Så söt bild <3


Hejhejs :D

Nämen halloj, snus-gurre här! Tänkte att jag bloggar lite nuråå! Vela bara säga att baby du är underbar, and i love you! Men även att alla ni som läser är ju sjukt nice! Så det är ju bra! Men aja, ska mysa med baby, cya :p


Awesome day with awesome friends , yeah thats fucking awesome

Har haft en super bäst dag idag! Har varit ute med älskling och massa härliga människor och åkt epa! Har varit sjukt kul iallafall! Just nu så sitter jag och myser med min pojkvän som just för tillfället är övertrött och garvar åt precis allt! Nä nu ska vi mysa och kolla friends och käka chips och popcorn!!!! Gonatt alla fina bloggläsare !


RSS 2.0