min nya blogg!

 
 
 
 nu är det så att jag har bytt till nattstad, jag kände för att testa på något nytt! 
så nu finns min blogg där! fortsätt läs!!!
 
 
MIN NYA BLOGG!
 
http://nattstad.se/ellswayrynen
http://nattstad.se/ellswayrynen
http://nattstad.se/ellswayrynen
http://nattstad.se/ellswayrynen
 

Liten tjej som fryser.

Efter skolan så for jag och april på alla tiders och tog en toasttallrik! Och gott vare!! Vi for sen på stan, köpte mig ett rutat häfte till matten så jag slipper sno papper från Diana hela tiden! Eheheheh! Bokade även tid hos optikern så jag får göra bort det där syntestet som ska skickas in till transportstyrelsen! Nu så sitter jag i epan hos Tobias , men egentligen så vill jag bara hem ! Jag fryser och vill bara lägga mig i sängen! Innan vi for hit så han jag slipa en del på kjolen på min epa! Nu så hoppas jag bara att få en cola zero och lite popcorn!!!


Snälla låt det gå fort!

En lektion till och sen slutar jag! Det tror jag att jag klarar. Tyvärr så är det historia , usch! Ska bli skönt att sluta tidigare idag! Idag är det planerat att umgås med min syster och kanske fa på stan och fika! Ska bli skönt!


Snart!

Bara nio dagar kvar!


I hate u school, i hate u..

Vaknade för en stund sen, men jag kommer inte upp från sängen !! Det är kolsvart i mitt rum, min säng är varm och mysig och så lyssnar jag bara på regnet! Åhhh jag vill aldrig kliva upp igen! Jag börjar först halv tio, skönt. Hade jag börjat klockan åtta hade jag aldrig kommit upp..!! Jag vill ha helg nuu., jag orkar inte. Jag vill lyssna på regnet!


Utan din trygghet så vet jag inte vad jag ska göra!!

Är inte ett dugg trött men måste ändå försöka sova! Känner verkligen att jag inte klarar så många nätter till utan min pojke!! Ska försöka somna till en film nu!!


You should do it!

Idag är vi inte lika tjocka men vi är ändå tjocka! Hehe, måste ta tag i det här och börja träna !


Idag är jag glad!

Åhhh vi fick ett nytt schema idag!! Vart fan sur, hade vi inte fått det så hade jag slutat 10.45 imorgon! Jävla röv!

Är iallafall hemma hos Gustav just nu, så vi ska ta och fortsätta kolla filmen som vi inte hann se klart igår! Har även varit i biblioteket och låna boken fast på engelska! Ska bli kul att läsa den! Har haft riktigt långt hål idag vilket har varit lite tungt, annars så har det varit en bra tisdag , jag är inte lika trött som vanligt och jag är för engångs skull glad !!
Dessutom så har jag fått mitt körkortstillstånd idag så jag ska bara boka tid hos en optiker så får jag sen äntligen boka det där provet! Fy va jag längtar ! Nu så sitter jag bara och väntar på att saken som jag har beställt till älskling ska komma! Fy va glad jag är idag!


Fan för skolan ..

Jävla kul att man sitter och dör i skolan, har så enormt jävla ont i huvudet och i magen!! Fyfan .. Jag vill hem och lägga mig i sängen ..


Tysk..

Tänkte bara droppa in och skriva lite snabbt! Har tyska just nu , vilket betyder huvudvärk ! Har iallafall skolfoto på lunchen så jag orkade inte fixa helt för då så är säkert sminket redan utkletad, är ju så duktig på att hela tiden röra i ansiktet! Nä nu ska jag fortsätta jobba på lite flitigt!


Nu får du skynda dig !

Sitter och fetar mig i min ensamhet , men snart kommer Gustav så vi kan feta oss tillsammans! Och så ska vi kolla P.S i love you! Har faktiskt aldrig sett den förut! Hade tänkt gosa ner mig i sängen , fryser så himla mycket!! Igår så beställde jag även en sak åt min prins, dock så tänker jag inte säga vad det är förän han har fått den för jag vet att han läser min blogg! Men åhhh vad jag längtar tills jag får den!!


Måste få feta mig nuuuu!

Fyfan känner mig helt jävla slut i skallen och i kroppen! Helt sjukt vad skolan tar min energi. Orkar oftast inte göra något efter skolan, vill bara gå och dö i sängen! Men idag tycker jag att jag har varit lite extra duktig så vi ska belöna oss med det här när vi kommer hem och så hoppas vi på att vilda fortfarande är där så man får gosa lite med henne! Hon har redan blivit så himla stor! Nä nu ska jag bara vänta tills vi ska fara hem från Gustavs far så jag får feta mig!


Sjukt illa!

Sitter i skolan och har hål till klockan 14.20 för då börjar jag tyskan. Wohoooo! Sen så ska vi fa och hämta jenko sen så blir det moppekurs för oss! Jobbigt! Sen så vet jag fan inte vad som ska hända , säkert äta, spela , sova!!
Orkar inte skriva , är pissnödig så nu ska jag fan pissa!


Du vet hur jag vill ha det, jag vill att allt ska vara bra igen.

Ligger i sängen och har just duschat. Men nu så känner jag att jag inte orkar kliva upp.. Fan alltså! Jag vill bara sova en stund till .. Det är ju så gosigt och varmt i min säng! Idag så är det skola som gäller till klockan tre! Sen efter det så blir det moppekurs! Underbart.. Som tur så är det den sista jag behöver gå på!! Åhhh hade varit skönt att slänga sig i sängen direkt man slutat skolan ., menmen! Nu ska jag försöka kliva upp och fixa mig! Säger bara lycka till!


Vinterjackan på..,

Jaaa , jag fryser jävligt mycket just nu. Hatar höst ,vinter och vår. Jag vill bara ha sommar...,,


Please , dont go away.

Har inte alls haft någon lust att blogga idag! Har bara vela spendera min dag med min prins !! Just nu är jag påväg hem, inte kul alls. Jävla kul att det är skola imorgon också, en sak är säker och det är att jag redan ogillar tisdagar mycket starkt! Dom går så jävla långsamt! Idag har jag fått skratta en hel del med min pojke, har varit en riktigt bra dag! Önskar bara att helgerna kunde varit lite lite längre!


Mysa

Tänkte bara skriva lite snabbt! Ligger i sängen och kollar film med min prins , ska väl om nån timme börja bege oss mot kullen <3


Sorry

Skulle blogga innan men det gick inte pga täckningen . Så jag gör det nu! Ska läsa lite i körkortsboken och mysa med min pojke och min opal!


Here we goooo!

Äntligen !! Ska bara tanka och sen så bär det av mot byn! Åhhh så härligt! Nackdelen är ju den att vi åker epa dit! Vilket betyder att det kommer gå mycket segare! Men vi har laddat med massa popcorn,mackor och dricka så jag tror vi klarar den här resan <3


Går Inge bra!

Nää , jag har fortfarande inte klivit upp ur sängen! Så jävla illa alltså. Aja nu ska jag ta mig i kragen och dra mig upp ur sängen! Iallafall försöka!


Övertrött!

Vaknade för en stund sen, ligger fortfarande och degar i sängen med älskling. Kanske dax att bege sig mot hakkas snart? Ska bli så himla skönt att få träffa pappa och min lilla ädelsten! Och dessutom så har pappa lovat att göra palt! Fyfan så gott alltså!

Kan väl passa på att berätta lite om gårdagen! Efter att ha ätit på allemans så for vi för att hämta Tobias men vi han n inte så långt så fick vi soppatorsk ! Illa !! Vi for och hämtade bensin osv. Efter ett tag så for vi och hämtade Tobias och sen så for vi på stan och raggade! Fyfan va jag har fått garva igår, att sitta mellan två mongon är inte det lättaste när man är övertrött. Garvade tills jag fick tårar, Hojj orkade verkligen inte! Vid 11 så for vi hem och somna direkt !! Var nog riktigt trött efter den skolveckan alltså! Nä nu ska jag sätta mig vid datan och spela lite !!;)


Waiting ...

Sitter i bilen påväg till allemans , ska äta där med älsklings familj! Ska väl bli mysigt! Sen så ska vi väl mysa och möjligtvis åka ut på raggen! Ska bli härligt , det känns som att det var jävla längesen man bara gled runt med epan sådär! Själv så sitter jag och väntar på att mitt körkortstillstånd ska komma så jag får göra det där jävla provet nångång! Längtar som bara den tills jag får köra min pärla!<3


Duktig tjej!

Slutade redan 11, fan va glad jag vart! Gick och köpte busskort och sen så fick jag skjuts hem av min älskling! Direkt när jag kom hem så gjorde jag mat! Gjorde hamburgare ,fyfan så gott! Har till och med hunnit diska, nu så ska jag ta och städa mitt rum så jag har något att göra till älskling kommer hit! Nu ska jag kolla lite film med min lillasyster och sen städa :)


Äntligen

Sitter och har engelska just nu, kul. Bara en lektion till efter det här så slutar vi! Skönt som fan! Kan ju som säga att jag är reda. Less på att stressa på morgonen , sminka mig osv ! Fan va jag ska mysa med min prins idag !!


Jag vill inte!

Vaknade för en stund sen, har hunnit duscha! Känner verkligen inte för att fixa mig, speciellt inte sminka mig. Fyfan så jobbigt! Just nu så ligger jag i sängen och väntar på att älskling ska komma hit, ska få åka med han till skolan! Så söt han är när han kör från kullen till gve och sen till mampa !! Värsta omvägen ju, nej nu ska jag mysa ner mig i sängen en stund till !


Två veckor kvar!!


Vakna med ett leende på läpparna.


Jag längtar efter dig gumman!!

Tyvärr så kommer inte turklands bilderna idag för att datan vill inte precis som jag!! Aja, har iallafall haft en sjukt mysig kväll med min prins! Vi har typ myst hela dagen och haft det bra! Imorgon så blir det skolan oavsett hur jag mår, tänker inte missa mer lektioner!! Imorgon så är det iallafall fredag så då slipper jag all stress! Och på lördag så får jag träffa min saknade pappa och min fina lilla prinsessa som jag inte sett på ett tag! Ska bli mysigt att få spendera en helg i hakkas! Jag längtar verkligen! Nä nu ska jag sova då jag orkar med morgondagen, fast jag har ju bara skola från 8-12 så det är väl inte så farligt ! Åhhh va jag saknar mitt röda hår!


True True


dark shadows

Just nu så sitter jag och väntar på att min prins ska komma hit så vi kan kolla film! Vi ska se ''dark shadows'' jag såg ju den i göteborg men jag tycker den var skit bra så vi ska se den tillsammans nu! Känner att jag börjar bli bättre men dock så har jag fortfarande lite huvudvärk! Funderar starkt på att fixa mina naglar men det tar jag nog efter att jag har duschat så inte allt försvinner! tänkte också att jag skulle ta och lägga upp bilderna från turkiet nu när jag ändå har stoppat in dom på datan! Men det blir nog i nästa inlägg om en stund ! puss ♥

Jag behöver en bulla!!

Det är helt sinnessjukt va trött jag är! Är rätt så jävla sötsugen just nu, vill baka något men jag känner mig alldeles för hängig! Om fem minuter så slutar min prins, och då kommer han hit och tar hand om mig och kanske till och med får baka åt mig, ven vet !;) han var här på lunchen för att lämna min väska som jag glömde hos han igår! Åhhh jag blev så glad över att se han, älskar när han överraskar mig!! Ska nu gå och kika om det finns nån mat i kylen !!


Mår inte så mycket bättre idag!

Idag så mår jag fan skit! Huvudvärk och ont i magen, woopidooo! Sitter iallafall nu och äter nudlar och knarkar alvedon! Idag så ska jag passa på att läsa på till traktorprovet och göra bort lite läxor och sen belöna mig själv med lite wow om jag ens orkar det! Känns som att jag inte har orkat spela på dagar! Vilket gör mig lite deprimerad! Har absolut ingen energi i kroppen , ska kolla film och bara ta det lugnt !


Mår ganska så jävla dåligt.

Jag mår såhär illa. Tror jag dör snart.
Hejdå. Jag vill bara ha dig här.


Slender ..

Fyfan va skönt alltså, drog en fet jävla powernap ändå till sju! Men känner mig ändå helt jävla slut !! Gjorde just middag med hjärtat, det vart jättebra! Är så jävla mätt alltså !! Nu håller vi på att göra popcorn och så ska vi gå upp och spela slender , fyfan nää va illa! Visst älskar jag att spela och nörda men sådanna skräck spel är fan inte min grej!! Får väl hoppas på att jag inte blir alldeles för skrämd , måste ju sova själv inatt för första gången på riktigt riktigt jävla länge !!


8 månader tillsammans <3

Är hemma hos älskling nu, har ganska så ont i huvudet men jag tog nyss en alvedon så jag hoppas den börjar värka snart! Åt kebab för ett tag sen, var riktigt jävla gott alltså! Nu så ligger vi i sängen och myser med Bamse , och väntar på att slender ska ladda klart! Sen så ska vi väl fortsätta mysa åde!


Stress.

Förlåt för mina slarviga inlägg igår men jag var bara så jävla slut alltså! Men idag känner jag mig precis likadant! Det enda som får mig på bra humör är att det är min och Gustavs 8 månaders dag! Så ikväll ska vi alltså bara göra middag och mysa en massa! Ska bli skönt att slut tidigt idag också, skulle verkligen inte klara mer än till två!! Känns ju lagomt kul att jag stressar igen mina dagar! Super trevligt! Nu har jag matte och sen lunch , skriver säkert sen , puss !


Oh thats nice!

Är så sjukt jävla trött.. Känner mig döende! Vill bara sova just nu! Är inte alls på humör just nu, vill bara fa hem och sova nuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Hejdå !


Helt.. Jävla.. Slutkörd.

Åhh va skönt! , slutade skolan vid 4 ! For direkt på moppekurs och nu så kan jag äntligen fa hem till hjärtat och bara mysa! Åhh så jag har längtat ! Fyfan vad lång skoldag det har varit! Allt har gått så jävla långsamt idag alltså! Vad skönt det ska bli att få slänga sig i sängen direkt när vi kommer hem till gubben <3


Åhh underbar tyska ...

Sitter i skolan och Chillar och väntar på att man ska börja idrotten! Hade tyska nyss, kyss min röv. Hejdå


Ibland måste jag få höra det.

Dagen har varit riktigt bra faktiskt! Efter skolan så for jag direkt på moppekurs, kändes bra att få lite bortgjort! Skulle möta upp Fanny på stan men hon var lite seg så jag hann gå en sväng med jenko på stan! Sen så kom Fanny tillslut, vi gick upp till moster och käkade grillat! Fyfan så gott det var!! Sen så har jag , Fanny och april bara suttit och pratat och haft det bra! Vi for ut en sväng med bilen, vilket var mysigt! Vi har varit lite här och där! nu så är jag hemma , tänkte spela lite wow och ha det bra. Saknar min prins ganska så mycket faktiskt , snälla kom hit och nya med mig gubben..
Längtar tills jag får köra min pärla! Inte långt kvar nu faktiskt !


Jag vill ha skinksås och pasta nuuu!

Chach bloggen , har hål just nu! Så är i Gällivare och raggar med älskling börjar först kvart i ett! Har naturkunskap då och sen tyska sen så slutar jag, skönt! Åt en baguette som älskling köpte till mig så slapp jag äta köttfärssås iallafall! Om jag ska vara helt ärligt så längtar jag tills det är skinksås och pasta !! Åhhh fyfan va gott alltså! Skriver senare när jag orkar och inte tänker på mat alldeles för mycket ! Annars så blire ju alltid bara massa mat inlägg! xD


Såå trött!

Har alldeles precis Hoppat ut ur duschen ! Åhhh där var det varmt och gosigt! Men nu så ligger jag sängen igen, orkar inte börja fixa mig än., tar ju ändå bara typ en kvart. Så en liten stund kan jag ju sova iallafall! Vet fortfarande inte om jag ska åka buss eller epa till skolan, så jäkla svårt val! Men om jag åker epa så hinner jag ju iallafall göra ekonomi saken jag glömde göra ! Opsi ! Nä nu ska jag mys med min prins sen så blir det skolan !!


Du är mitt allt , hjärtat!

Ligger i sängen just nu med min älskling som redan har somnat, själv så ligger jag bara och tänker. Mest om morgon dagen, vet att jag kommer vara tvungen att åka rövbuss då. En av dom saker som jag hatar mest av allt! Fyfan . Vet inte hur jag ska kunna lyckas somna, mår dessutom Inge bra! Har antingen börjat reagera på hundar eller så har jag blivit sjuk , fml. Nä nu ska jag fortsätta göra ingenting.


Nytt armband !

Fick en present av min älskling idag, det var ett fint armband med hans namn! Fy va söt han är alltså, kärlek till min fina pojke! Jag älskar den, den är helt klart mitt nya favorit armband !!<3


Mys med monster, mango och pringles !!

Morgon myser för mig själv medans älskling är och skjutsar Jesper :)


Just do it !

Vaknade precis! Somnade kanske 2 i natt ? Jag vet inte! Vi började kolla solsidan så jag blev astrött ! Men jag han spela wow ganska så länge ! Men nu så ska jag typ kolla film eller fortsätta spela wow , jag vet inte riktigt! Har inte så mycket att skriva just nu , men puss så länge <3
Bjuder på en as söt bild som jag hittade på Jespers data !


Lan på gång !

Har inte alls orkat blogga idag, förlåt för det ! Men jag kan ju ta och berätta lite om min dag, vaknade tio, började spela redan då, testade spela fear och flög några gånger! Fyfan vilket jävla äckligt spel alltså !!! Sen så for vi till nyfiket och fikade och träffade på många personer som vi kände! For på stan en sväng, for till Tobias och kollade hur det gick för hans epa, for sen och åt på manuella med älskling och Jesper , har svängt en massa på stan! Och nu så är det ju lan som gäller ! Ska bli kul med lite wow osv! Skriver sen puss !<3


Wow time

Godmorgon! Har det riktigt mysigt här hos älskling, jag ligger i soffan bredvid han och kollar på när han spelar wow. Sen så är det min tur om en stund , hahah! Längtar tills det är min tur så jag får levla litegrann! Skriver sen , puss <3


RSS 2.0