Vill ha min jävla epa nu !

Ute och glider epa , som vanligt !!
Haha men jag tycker iallafall att det är mysigt! Har inte så jävla mycket att säga alltså ., LOL vill bara hämta min fläskepa nuuuuuu. Hejdå!


Tjockis på högnivå

Hhahahha Hojj va tjock jag är !
Bra frukost <3


Dööö säng , dööö..

Åhhh jag orkar inte kliva upp ur den här jävla sängen !


Just me and my blondie

Orkade absolut inte skriva igår , har varit en massa tjorv runt om mig. Blev på bättre humör ganska så sent på kvällen, kanske för att jag fick mat för första gången på hela dagen ! Aja, vi började kolla scary Movie igår, men jag blev trött och tänkte sova så han gick och bytte till Harry Potter. Men efter ett tag så lyckades jag somna ! Nu så ligger jag klarvaken bredvid min blondie som ligger och sover! Ska snart väcka liv i han , klockan är ju faktiskt 12!!!! Så nu ska han upp och umgås med mig <3
Bilden vart väldigt mörk men där nånstans ska vi vara om ni kollar noga ;)


Jag orkar inte

Så är det bara.


Bitch !!

Har glömt helt och hållet att blogga idag! Men jag har väl varit rätt så upptagen! Vakna upp bredvid min prins , kollade en film som heter 'LOL'" den var faktiskt ganska så bra. Sen så duschade vi och fixade oss. For på stan där vars jag skulle möta upp Fanny ! Så jag gjorde det och nu så är vi hemma hos henne! Ska färga hennes hår och sen så ser vi vad som händer :)


massa epa åk

är hos min prins nu, har varit det ett bra tag också!
vi har faktiskt hunnit med ganska så mycket idag!
vaknade ju klockan 10 för att alex kom då, umgåtts med henne till 4.
farit till kullen med gubben. sen så har vi umgåtts med oskar och nadja hela kvällen, hade en hel del kul faktiskt.
vi for hem från stan vid tolv tiden och sen så har vi bara kolla en massa på existenz ! haha.
nu ska vi mysa oss till sömns !
gonatt feting bloggen.

På stan

Sitter och myser i prinsens epa, är ju i Gällivare nu och har det bra! Nu sitter jag bara och väntar på att min epa ska bli klar så vi kan fa och hämta den! Har varit på stan ett tag nu ,är faktiskt riktigt mysigt. Nä nu ska vi fortsätta såhär ett tag till !


I want 2 stay

Nu har Alex åkt hem så nu så ligger jag och hjärtat i sängen och kollar på Disney channel ! Så söta vi är. Idag så har vi hunnit vara på promenad och prata en massa. Har även hunnit mysa med morötter och dipp !!;) Var riktigt bra! Snart om nån timme så far vi till kullen, blir väl bra med tanke på att vi inte har haft nån data med oss hit ! :(


I got a blond boyfriend !!!

Ligger i sängen med älskling och kollar nån skräckfilm på mtv? Den var faktiskt ganska så bra! Har även hunnit göra slingor på gubben idag men det tog typ ca två jävla timmar! Egentligen så skulle jag och Alex göra det på han imorgon men kunde inte vänta tills imorgon! Förlåt alexmannen ! Men vi hittar på nå fint imorgon ;) nä nu ska jag fortsätta kolla filmen <3
Före och efter , Hehehee duktig jag är ! Min snygging <3


Promenad med mina ädelstenar!

Ligger i sängen nu efter en långpromenad med mina två ädelstenar! Just nu så sitter jag och tok nyser ., har gjort det hela dagen. Har redan hunnit snora ner alla våra kuddar ! Hehe ! Sitter nu och väntar på att köttsoppan ska bli klar !! Åh va gott det ska bli ! Puss
Vi köpte till och med tacochips och tacosås till kvälls myset !
Har väntat på det här hela veckan !!


autocorrect ..

Hojj Fuck autocorrect .. På dom här dumma iPhone sakerna ! Ser ju ut som att ett mähä har skrivit ibland!


2 little birds

Just precis vaknat upp bredvid min prins!! Känner riktigt mysigt! För det var riktigt längesen jag har vaknat upp bredvid han! Jag vaknade av att pappa kom in i rummet och sa att vi så ut som två små fåglar , Hahhahah så gulligt! Nä nu ska vi ta och fika , kyss!


Can't stop smile

Har varit en sjukt underbar dag med min pojkvän och mina vänner ! När jag kom hem till hakkas så for jag nästan direkt till Diana som fyllde år och grattade henne och åt mat där! Hennes mamma hade gjort thaimat och jag säger bara fyfan va gott ! Eftersom att jag lämnade Gustav hemma så for vi och hämtade han sen så kom Frida och alla och hämtade oss med hennes epa. Vi for en sväng runt och sen så blev det tårtmys! Efter så har vi bara kollat film och myst hos Diana ! :) nu ska jag och älskling mysa , Gonatt alla.
En fin bild på mitt nya läppsmycke!!


Here i come

Sitter på bussen påväg till hakkas ! Är grymt glad :) för att jag har min prins bredvid mig och vårat hm paket har kommit och mina smycken också! Kärlek till paket !!! Om ca 30 min så borde vi väl vara hemma :) under dagen så har ju jag och finaste mamma varit på stan och käkat med moster och barnen, åt på tropicana. Inte precis så jättegott det vad jag åt! Men sen så gick jag och mamma in på jive där hittade jag typ en t-shirt med spets , jättefin! Dock så var den svart , är inte så mycket för svarta tröjor för jag har oftast svarta leggings så ser rätt så jävla emo ut. Hjärtat mötte upp mig på stan och så for vi hem och sov till klockan fyra, det var mysigt ! Och nu så är vi ju som sagt påväg mot byn! :)


Its fucking hot

Åhhh fyfan va trött jag är! Vankade för några minuter sen, fyfan säger jag bara mitt rum är som en bastu och det luktar babymat här! Jag antar att man får leva med det när man tar in tacosås till rummet!! Hhahhahahaha! Ska iallafall strax ut på stan med mamma och lilla syster, ska kika ifall jag hittar något som jag är i behov av. Ska iallafall köpa färg till hjärtat , hihi jag och Alex ska slinga hans hår! Hahaa vi får väl se hur det går! Sen så skulle jag och mamma äta nått ställe, kommer inte ihåg vad det hette men aja. Sen så är det bara och vänta tills älskling slutar! Åhhh äntligen så är jobbet över för han!! Nu ska jag gosa med prins resten av sommarlovet !!!<3


längtar efter byn.

som vanligt så är jag inte jag inte dugg trött.
ligger ensam i min lilla säng, skulle egentligen sova hos min älskling inatt.
Men nä jag var tvungen att passa min lillasyster på morgonen. men det var inte så farligt imorse , vi hade trevligt och hoppade studsmatta och bakade kladdkaka! Så en dag till är väl inte så farligt!
Men iallafall så ska jag och gustav fara till min kära far imorgon och vara där över helgen och lista ut hur vi ska få hem epan från Piteå.
Längtar så jäkla mycket tills nästa vecka då vi ska fa och hämta den!

får träffa min saknade pappa och min fina prinsessa imorgon , fan va glad jag är !♥


Idag saknar jag dig extra mycket .

Inte alls på humör just nu, känner mig bara riktigt jävla sur och vresig. Fryser som fan, saknar mitt underbara duntäcke just nu! Började dessutom tänka på min fina farmor idag och hur mycket jag saknar henne och hennes leende och röst. Har inte så mycket mer att säga , hejdå .


USA

Ligger ute i min nya bikini, hihi dock så försvann solen just. Så jag tänkte att jag kunde passa på att blogga medans solen är borta! Vaknade 12 imorse , mamma hade gjort plättar , hihi gott! Just nu ska jag vara barnvakt tills klockan 4 ! Sen så far jag nog till mitt hjärta <3


Boog och Elliot 2

Sitter just nu och myser för mig själv framför boog och Elliot 2 , hihi gillar verkligen den filmen! Kan fan inte alls sova, så det här är min andra film.
Hade varit gott med lite mat också.
Åh vad jag längtar tills det är morgonen!


Sömnlös

Åhhh hej , vad tråkigt jag har just nu !
Kan absolut inte sova., jag vill ha min älskling här . Morgondagen består av att sitta barnvakt åt min lillasyster , inte så farligt. Då har jag iallafall något och göra tills min prins kommer och hämtar mig. Dessutom så är det ju bara 24 dagar tills vi far till Turkiet, fy vad jag längtar ! Bara få rulla fram längst stranden som den köttbulle jag är! Nä nu ska jag kolla film tills jag somnar !


Smalare än vanligt !

Har inte inte haft tid att skriva idag! Men har ändå inte gjort så himla mycket idag! När älskling kom hem så tvättade han epan , så jag har hunnit sola en stund ( även om det blåste )
Men det var inte länge, sen for vi till moster! Där åt vi och gosade med kaninen ! Haha jag är verkligen djurmänniska , älskar typ alla sorters djur! Åhh så mysig den var ! Sen så drog jag igång en disneyfilm och kollade medans älskling somna på soffan! Mamma lät mig och Gustav fa och handla idag så vi köpte lite gott till oss själva, det bästa med att handla! Hehe.
Sen så har vi bara myst och ätit massa gott. Blev lite smalare än vanligt faktiskt! Naw så gulligt att jag har fått min pojke att gilla frukt och grönsaker !!


samma utseende men en helt annan person

image description

 

en bild från förra sommaren längst upp och en bild ifrån nu, själv tycker jag dock att jag ser likadan ut. visst det finns ju vissa saker som skiljer men det är inte mycket.

men det är mer utseendet som ändras.

tex. personligheten, jag tycker att min personlighet har växt så mycket sen förra året. jag har lärt mig att uppskatta det jag har, jag har lärt mig att se det mesta positivt! Förut så var jag bara en olycklig liten tjej som bara klagade på livet. Klagade alltid på att folk behandlade mig som skit, men visst dom behandlade mig som jag behandlat dom! Jag snackade så jävla mycket skit. Men den tjejen hon finns inge mer. nu idag så uppskattar jag att jag har mina underbara vänner, även om jag kanske inte så ofta umgås med dom. Men jag vet att äkta vänner stannar vad som än händer, dock så var visst en person inte så som jag trodde att den var. men det är ju då tecken på att det visst inte var äkta vänskap.

Jag har även lärt mig att att uppskatta kärlek. något som jag inte har trott på alls förut. Men så kom ju världens finaste pojke och visade mig vad äkta kärlek är, helt ärligt så trodde jag bara att sånna pojkar fanns på film. Jag är bara så jävla glad att jag fick chansen att vara just med Gustav. Jag vet att det inte finns så många killar som han, med tanke på att man har blivit sårad så många gånger. Men min pojke han kan berätta vad han känner och tänker, han kan visa att han är stolt över mig och det bästa är att jag vara mig själv till 100% när jag är med han. Jag har inte rädd för att göra bort mig inför han för jag vet att han älskar mig vad som än händer!

och jag hoppas verkligen att han vet hur mycket jag älskar han. jag önskar verkligen jag kunde förklara min kärlek för han. men det finns inte nog mycket ord.♥

jag älskar dig gustav♥


sjukt bra låt.


en låt som älskling brukar lyssna, tycker iallafall att den är grymt bra.♥

jag har det bra!

just nu är jag riktigt jävla glad alltså!
allt är bara så jävla bra!
  • jag har världens finste pojke som älskar mig för den jag är!
  • jag har världens underbaraste vänner som alltid får mig på humör!
  • jag ska få gå på den linjen som jag vill på gymnasiet!
  • om 25 dagar ska vi till turkiet!♥
  • snart ska vi hämta min pärla (så jag slipper åka rövbuss till skolan)
  • börjar snart med traktorkortet !
glömde helt att blogga igår! men igår var en riktigt bra dag!
blev tjorv hemma så älskling slutade tidigt och kom och tröstade mig och fick mig att le!
strax efter så skjutsade han mig till patricia, jag och patricia gick till stan och sen till coop!
dock blev det jobbigt för mina små taxben som inte är så van vid så långa sträckor!
men vi gick iallafall hem till henne och pratade till klockan 6! sen så kom älskling och hämtade mig!

for en snabbis på stan och stannade en stund vid dom andra eporna och bara va där.
for hem till älskling och myste sen resten av kvällen.

nä nu ska jag dra igång en film och lägga mig i sängen tills älskling kommer hem! åhh bara två dagar kvar så slipper jag ligga ensam i sängen på morgonen!

Min underbara pojke,

Tack för att du bryr dig.


Dagar som denna , behövs

Ligger i sängen med min underbara pojke! Som vanligt så har han redan somnat innan filmen ens börjat! Naw men jag skulle nog säkert också gjort det om jag vaknade klocka halv 6 på morgonen och jobbade till 3 ! Hade egentligen hellre gjort det än att sova till 3 på dagen ! Usch nä , va jobbigt det är. Jag vill faktiskt jobba , tjäna ihop lite pengar är aldrig fel ju. Hade köpt kläder för hela slanten , hehe ;)
Aja ska nog kolla klar 'dear John' en av mina favvofilmer faktiskt ! Sen så ser vi väl ifall jag drar igång en ny eller sover !
Dagen som gått har varit väldigt bra! Städade älsklings rum , myste när han kom hem , kikade på epor på blocket , sen så for vi ut med epan ! Har snurrat på stan i flera timmar, umgåtts med massa härliga människor! Sen så har vi åkt upp på dundret en sväng , mysigt men riktigt jävla blåsigt och kallt! Och När vi körde därifrån så var jag hur spänd som helst, yes . Läskigt som satan ju !:(
Aja nu ska jag kolla min film , puss alla fina !


Jag vill ha maaat!

Bloggar från epan just nu!
Börjar ju bli rätt så vanligt nu för tiden!
Är faktiskt rätt så jävla hungrig, hade inte suttit helt fel med en sibyllahamburgare just nu !
Hade varit jävla gott alltså !!
Har egentligen inte så mycket att säga, sitter just för tillfället vid stacken med massa epor alltså . Näfan nu säger vi hejdå !;)


Hmm !

Finfin sak som jag funderar på att köpa.,
Ringt på den och vem vet, snart kanske den blir min !! Fick ett godkännande av pappa igår ! Nackdelen är ju att man har två föräldrar som man måste få godkännande av ! Aja , vi ser väl vad som händer !


Bara 2 timmar kvar

Tills min pojke slutar , åh vad jag längtar efter min snygging ! <3


Not My day

Imorse så vaknade jag redan 10 ! Usch , brukar annars vakna nu vi 12 tiden ! Tänkte överraska älskling med att städa hans rum , men kunde inte stå i mer än några minuter för att jag började må så himla dåligt! Så jag satte mig ner , blev bättre på engång ! Men sen efter ett tag så blev det lika dåligt igen , lyckades slå igång en film och sen krypa till sängen ! Funderar starkt på att försöka dra mig ner till köket för att göra mig en macka snart, skulle verkligen behövas !
Vill bara att älskling ska komma hem så han kan ta hand om mig!


Låter som en döende ödla ..

Här ligger jag i sängen med min prins , som har somnat! Kan inte somna , har tusen tankar som snurrar runt i mitt huvud och dessutom så låter min pojkvän som en jävla ödla !! Haha så sött men dock lite jobbigt i längden!
Just nu så ligger jag bara och tänker epor? LOL !
Nervös tjej som är rätt så jävla epa sugen :( nä kan fan inte sova, bara in och kika på blocket alltså !


MAC MILLER !


Fet

Fortfarande helg ju , så får fortfarande vara lite fet ju!
Kärlek till det !
Menmen just nu så är vi påväg hem till älskling , ska väl ta något och äta och sen mysa! Helt sjukt att klockan redan är halv sju! Illa ! :(
Nä nu ska det chillas!
Chill , chacha


Oh, i miss my girl


Wake up - Mac Miller

Helt sjukt att klockan redan är 8 ?? Känns som att jag vaknade nyss! Nä usch, allt är och jävla suddigt just nu, saknar mina glasögon rätt så mycket! LOL helt sjukt att man inte hittar dom nånstans !!
Aja, åker lite epa just nu, känns dock lite stelt och osäkert med tanke på gårdagens stoppning.,
Åhhh vill ha min egna snart!
Vi får ju se hur det blir med det !:)
Finns inte så mycket att säga just nu , puss


För fet för att orka kliva upp.

Alltså fyfan va död jag är just nu , svårt att tänka sig att den här lilla personen kan få i sig 2 mackor , fil och flingor och sen ännu en billys. Nä nu är det kört! Kommer aldrig kliva upp ur sängen !
Snart ska vi fa och hämta lite saker från mig och sen så har han lovat att jag ska få köra , hihi ! Ska bli bra !;)
Kyss alla feta


Best driver ever !!!!

Eftersom att jag inte kan sova så kan jag ju passa på att skriva lite om min gårdag ! Vaknade iallafall halv ett , började kolla kläder igen. Låg och kollade i väggen tills min prins kom hem, satt bara och pratade och sen så överraskade hjärtat mig! Åhhh älskar överraskningar !!! Sen så beställde vi båda kläder till Turkiet ! Hittade en massa fina saker, hihi! Sen så har vi hunnit fa ut med epan och blivit stannade av polisen , alltid lika läskigt :( menmen sen så fick till och med jag fick köra rätt så mycket idag, så jäkla kul ju! Med tanke på hur sjukt duktig jag är hehe ! Men jag tycker jag är duktig , kunde ju inte ens bromsa i början! Men älskling har haft tålamod och lärt mig allt , hihi ! Så glad jag blir när han orkar ned mig ! Innan vi for ut så orkade jag knappt gå, hade inte ätit på över 24 timmar! Så mådde inte bra alls:( Aja sen så har vi bara myst en stund framför existenz , LOL ! Nu så ligger jag i sängen med älsklingen, han har somnat men jag ligger själv och kollar film och äter popcorn och melon ! Mums !
Hihi jag kommer inte kunna somna , det suger. Hejdå !


True shit !!

 

 


new in

igår kväll så satt jag och klickade runt lite här och där för att leta kläder och beställa.
men så kom jag och tänka på mitt otroligt äckliga läppsmycke som är sönder. (hela blåa diamanten försvann)
så jag tog tag i det och beställde en ny , gulligt nog så var pappa riktigt snäll och sa att han betalade allt.
så jag passade på att beställa hem ett par snygga öronhängen också, kärlek till dom ! ♥

tog den med vit , har letat efter sån ett bra tag nu ! men nu äntligen ♥

sen så tänkte jag klicka hem lite kläder idag också ♥


Liten jävla säng !!

Är hemma nu , har varit det i kanske en timme nu . Älsklingen Har redan slocknat, men jag däremot är inte ett dugg trött. Åhhh va okul jag har just nu , vill bara väcka han och mysa med han. Men tyvärr så har han jobb som väntar imorgon , och för engångs skull så somnar han inte vid halv 3 som alla andra dagar !!! Önskar jag också kunde sova. Hade kunnat spela eller kolla film , men fyfan så jobbigt att slå på datan igen.,
Och jag vill bara dela med mig om en sak : JAG MÅSTE HA VÄRLDENS MINSTASTE JÄVLA SÄNG!!!!!!!!!!!

Här ligger jag ihop klämd och kan inte andas mellan min pojkvän och ett bord ., spelar ingen roll vilken sida av sängen man sover på det är ändå ett helvete ! Antingen så far man ner i ett hål mosad mot den iskalla väggen eller glider man ner på golvet, jävla rövsäng ! Jag vill ha en ny !
Sjukt söta vi är ., jag vet


Svullen wtf !

Idag har det fan inte blivit nå motion alls! Fyfan va jag känner mig slö.
Just nu så tar jag det Chill i epan med älskling , hade varit trevligt om jag fick en egen snart ! Fyfan va nice det hade varit , får ju aldrig låna gullets ! -.-
Så duktig som jag är , hihi !!!:D
Nä men så här söt är ju jag just nu ! Med trollhår och svullna ögonlock !

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2716432/images/2012/pic_207543086.jpg" class="image">


niggah ass pussy.

LOL RUBRIKEN. något som jag och gubben har suttit och svammlat om !
jag säger bara fyfan va jag är trött.
Orkar fan knappt med nått!
har hur ont i huvudet som helst , mina ögonn orkar inte hållas uppe.
nä , jag vill bara gå och lägga mig , även om jag som sagt sover bort hela jävla dagarna!
känner mig inte okej nånstans faktiskt.
Aja, sitter hos älskling fortfarande. han sitter och äter, dock så orkar jag inte .
känner att jag måste få tröst äta idag , med tanke på att även jag och mitt hjärta har upp och ner gångar.
såklart så löser  ju vi det mesta, men just nu så vill jag bara ha en påsechips och en dricka och bara ligga och mysa med min prins. så vi hade tänkt låta bli att ta epa och istället ta en fin promenad till kiosken istället med bamse.
nä , fuck off and die. jag dör vad jag har ont. blö.

18-07-12

nu är det så här att jag har suttit sen klockan halv ett och kollat på kläder som jag tänkt beställa.
Men tillslut så fick jag damp och bestämde mig för att skita i det !

så nu tänker jag sitta här och sura en stund tills älskling kommer hem.
jag orkar inte med datan nåmer..
vill bara ha mitt hjärta här så jag får mysa och umgås med han, vilket vi inte han med igår pga allt sovande.

love you honey ♥


kul

känns som att det har varit en lång jävla dag idag.
vaknat upp halv 11.
gjort frukost åt mig , april och calle.
sen så har jag fixat mig så har jag och calle varit ut med bilen och köpt jordgubbar.
sen så hade han köpt en ny bil också så det for vi och åkte en sväng i.
sen klockan 3 kom gustav och hämtade mig, vi gjorde våfflor direkt.
tog ett bra tag , sen så gick vi och somna. äntligen så är jag vaken.
men inte gustav, skitkul. sitta här ensam som vanligt. aja vad ska man göra , blir väl att sitta såhär resten av kvällen.

Golden .,,

Åhhhhh , jag vill haa !!!!


Its hard

Vaknat tidigt idag faktiskt !!
Vaknade kanske halv elva , för mig så är det tidigt , igår så har jag jobba till mig lite pengar där hemma , eftersom att jag så dålig på att spara osv så läggs alla pengar direkt på mat eller godis ? Jaaa , tjockt men nu har jag ju bestämt att inte äta sånt ! Eller mat kanske jag ska fortsätta äta , hehe ! Funderar på om kanske skulle ta och göra hål i min navel innan vi far till Turkiet ! :) hade varit fint och de ! Idag så skulle nog jag och Patricia fa och springa dessutom , blir nog bra! Måste ju komma igång med träningen !! Fy nu vill jag verkligen att älskling ska komma hem så jag får mysa med han !!!


ny design!

aww ,. nu tycker jag att alex har varit super duktig med min blogg så hon förkännar ett stort jävla tack! TACK VÄRLDENS FINASTE ALEX , DU ÄR BÄST !♥
vart super nöjd!

har varit riktigt less på hur min blogg har sett ut , men äntligen så ser den bättre ut !
har faktiskt mer lust att blogga då !
men just nu så är jag bara inte på humör ,
tack vare en person som är en fet jävla idiot.
så jävla desperat . LOL
skämmigt ju !
/ellster !


Älskar dig så jävla mycket älskling <3


Ny design kommer inom kort !

Har satt Alex i arbete nu ;)


Hård träning !

Eftersom att klockan är tolv nu så är det ju en ny dag! Så idag börjar hård träningen!! Inge mer godis eller dricka , ska bli tungt eftersom att jag har typ druckit dricka varje dag i tre veckor nu!! Men nu får det ta slut på det ! Nu så ska jag då inte sova bort hela dagarna utan ska vakna tidigt och sen ut och springa !!:D
Säger bara en sak , lycka till !
Söt bild ! Heh ! Gonatt <3


Nöjd tjej !

Dagen har varit finfin , fick ju spendera den med älskling ! När han kom hem från jobbet så hoppade vi in i duschen snabbt och sen fot vi hem till mig och åt grillat ! Fyfan , kärlek till det !! Sen så fick jag även mitt paket idag ! Kändes som julafton , Tihih !! Bikinin var hur snygg som helst och passade perfekt! Löshåret var jag dock tvungen att klippa några cm! Men det blev bra tillslut ! Säger bara fyfan va underbart med långt hår igen ! Har ju haft kort ett tag , usch trivdes inte alls! Riktigt nöjd nu !
Imorgon så far jag till älskling igen , va skönt att bara få mysa med min pojke igen ! Det var så längesen !! <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2716432/images/2012/pic_207500281.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2716432/images/2012/pic_207500281.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2716432/images/2012/pic_207500290.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2716432/images/2012/pic_207500297.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2716432/images/2012/pic_207500310.jpg" class="image">


Tråkigt

Yepp , här ligger jag och dör ..
Försökte sova så länge som möjligt med det blev bara till 1., kult !
Försöker sova bort tiden så att det inte tar så länge tills Gustav kommer hem., men det jobbiga är ju att jag bara sover bort dagarna ,,. Vaknar jag tidigt så ligger jag ju bara och stirrar upp i taket.,
Dessutom så missar jag ju fin vädret.,
Aja, men tur nu att det inte är länge tills Gustav kommer hem ! Saknar han <3
Lite mat hade ju inte suttit fel nu :(<3


Nu får det gå snabbt !

ligger i sängen och kollar på Vänner ,
känns tungt eftersom att jag ligger själv här!
idag så har jag hunnit vara med Patricia idag , vi hade det kul!
vi gick en sväng på stan och sen så delade vi på en glassbomb på alla tiders , det behövdes verkligen!
har även hunnit beställa löshår och en usa bikini ! längar tills det kommer , som sagt så trivs jag inte ett dugg med såhär kort hår!!!!!!!!!!!!!
sen när jag följde Patricia hem så hämtade Gustav upp oss efter en bit ! for nästan direkt till sibylla och hämtade mat, mums :) sen efter det så var vi bara och snurrade på stan och träffade massa folk! trevligt som vanligt! sen så for älskling hem från mig , som vanligt så är det lika jobbigt :(
aja men får iallafall umgås med han imorgon !!

haha så söta !!♥


måste nog börja på en ny design,.

så tråkigt att blogga när man känner att bloggen inte är så fin,.

its a new day

idag blev det tidigt morgon för mig klockan 11.0.
för älskling hade rast så han kom och väckte mig , jag som hade kunnat sova några timmar till !!
har hunnit sitta och dega på facebook en stund , brukar inte hända så jätteofta faktiskt!
annars så sitter jag här på gustavs rum i bara underkläder eftersom att det är hur varmt som helst!
funderar på att dra igång någon disney film eller wow :)
dagens planer är att umgås med patricia så fort jag får skjuts till gällivare, sen så ska det beställas löshår!
måste även hinna få mys lite till med älskling efter det :)
så jobbigt nu när han jobbar , är ensam ändå till klockan 3! och ännu värre så måste jag vakna upp utan han och inte få mysa med han som jag brukar :'(

image description

saknar mitt långa hår ,. ♥

så mycket som gick av när jag färgade rött :(


Inte skrivit på länge . Tror jag? Aja men orkar inte skriva nu! Gonatt !

Gonatt


Sjukt bra dag !

For ju som sagt och firade Jesper idag! Hade så sjukt kul , har skrattat så jävla hårt idag alltså !

Har ätit korv , pratat , badat ,skrattat massor !! Vid 2 kom jag hem , vart utelåst en stund ., just när jag tänkte ge upp och gå och lägga mig i bilen så kom pappa och öppna! Kul att man inte hade batteri på mobilen !!!!!
Aja morgondagen kommer nog bli ungefär likadan ! Umgås med saknade vänner , bada , åka båt osv !! Så skönt att vara i byn igen!


Finfint !

Hade det riktigt trevligt igår kväll faktiskt, Fick prata med min saknade vän frida, kändes riktigt bra !! Annars så var vi ute med massa folk på raggen till typ klockan tolv. Mysmys!

Just nu så är jag påväg till älskling för att äta ? Och bara Chilla ! Dom där hemma hade tydligen övergivit oss, men så äre det väl när man sover till 2 !
Hade även en riktigt trevlig natt , blev myggjakt klockan fyra på morgonen , hahah!! Snart så åker jag med frida mot leijpo(?) för att fira en väns födelsedag ! Ska bli kul att få träffa mina vänner som jag inte träffat på riktigt länge <3

Kyss / feting ellster


Värdelöst inlägg , men visst !

Just nu så sitter jag i älsklings epa , är på stan och åker lite hit och dit ! Dagen har bestått av att mysa till disneyfilmer!
Har väl inte så mycket att säga :)
Aja , puss på min feting blogg .


Trött .,

Vaknade nyss för några minuter sen! Har varit en riktigt hemsk natt för mig ! Har vaknat flera gånger av att det har varit massa myggor i mitt rum , dampen som uppstår när man försöker sova och så kommer dom jävla och surrar en i örat , nä fyfan alltså!! Vid sånna här tillfällen saknar jag min sänghimmel!
Aja ska spela ett tag nu och sen vid tre tiden så kommer Gustav och hämtar mig <3


Ett halv år <3


Tur han håller igång min blogg !!

Men LOL fagblogg ..


Hundvakt

Nämen halloj , nu var det ju några dagar sen sist jag skrev något! Det är bara älskling som uppdaterat här om sin epa. Men det gör ju inget, tur han håller igång epan !!

Vad som annars har hänt är ju att jag har kommit in på ekonomiprogrammet på gymnasiet. Är faktiskt sjukt lycklig. Det var nära att det skulle bli något sjukt sunkigt där! Men tur man var duktig och skärpte sig i slutet !:)

Imorse så vaknade jag och hjärtat av strålande sol och en mygga ., woopidoo ! Men det var ändå mysigt att vakna upp bredvid min prins !! Fixade sen mig och sen så vart det tårta till frukost sjukt mumsigt ! For ut med epan en stund och sen så vart det lite vattenkrig! Sjukt kul hade jag även om jag inte såg så mycket efter det , allt smink hade farit i ögonen ! Mysigt ! Sen så har vi även hunnit vara en stund på stan och sen har vi varit hundvakt åt lilla vilda ,. Så sööööööt! Känner att jag måste köpa en egen snart ., blir ju så lätt kär i dom där små pluttarna! Sen så fick jag skjuts hem och sa hejdå åt min älskling som jag varit med i 2 veckor !!:( kommer kännas tungt nu inatt :(

Aja , Chacha bloggen ! Nu ska det spelas wow !!<3


Gugge som bloggar ;)


epis



Housewive

Mycket trevligt inlägg Alex gjorde här i fredags , hade mycket kul med min saknade vän ., hade riktigt trevligt med Sibylla mat och massa hårfärgande! Passade även på att köpa en ny parfym åt både mig och älsklingen och sen en ny ögonbrynspenna som skulle passa lite bättre till min nya hårfärg ., tänkte egentligen köpa löshår , men det får bli senare ! Trivs inte alls i kort hår faktiskt !
Så löshåret måste beställas inom en snar framtid!! Igår så fick jag agera kock flera gånger och duktig var jag fan! Blev baconsås och pasta och sen kyckling och ris! Trodde jag inte kunde göra sånna saker helt ärligt !!:) nu idag så har jag och älskling varit och handlat mat, och nu så ska vi äta tacos hemma hos han och hälsa på den nya valpen , blev kär i henne direkt !<3
Längtar tills jag får min egna <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2716432/images/2012/pic_207366924.jpg" class="image">


RSS 2.0